Yrittäjä, pidä huolta terveydestäsi ja vastustuskyvystäsi Neolife-ravintolisien avulla.

Uusi tutkimus: Yrittäjillä suurin huoli omasta eläkkeestä, taloudesta ja terveydestä

LähiTapiola teetti helmikuussa kyselytutkimuksen noin 500 yrittäjälle. Yrittäjän Arjen katsaus -nimisessä tutkimuksessa kävi ilmi, että puolet kyselyyn vastanneista pelkää eläkkeensä jäävän liian pieneksi. Moni ei tiedä oman eläkkeensä määrää. Myös koronan aiheuttama huoli omasta terveydestä ja taloudellisesta pärjäämisestä ilmeni vastauksissa. Asiasta uutisoi Iltasanomat.

 

Yrittäjien panos Suomen taloudelle ja hyvinvoinnille on korvaamaton. Koronapandemian aiheuttama kahden vuoden mittainen talouden takapakki oli raskas valtaosalle yrityksistä. Edelleen yrittäjät pelkäävät tulevan syksyn koronaepidemian mahdollista ryöpsähdystä. Toipuva talouskehitys ei kestä uutta sulkua yrityksissä tai valtionkaan taloudessa. Yrittäjän oma jaksaminen on erittäin tärkeää.

 

Tautien levitessä omasta terveydestä ja vastustuskyvystä huolehtiminen on välttämätöntä

Yrittäjälle oma terveys on yritystoiminnan jatkuvuuden tae. Siksi vastustuskyvyn on oltava kunnossa tauteja ja tartuntoja vastaan. Ruokavalion optimoinnin ohella luonnollisista raaka-aineista valmistetut ja GMP-laatustandardoidut NeoLife-lisäravinteet ovat jo 30 vuoden ajan osoittaneet hyödyllisyytensä. Suosittelemme seuraavaa ratkaisua yrittäjän hyvinvoinnin tueksi:

  1. Käytä Formula IV -moniravinnetta joka päivä. Jo yhdellä kuorilolla turvaat kaikkien välttämättömien ravintoaineiden saannin soluaineenvaihdunnallesi ja vastustuskyvyllesi. Samalla tunnet olosi energisemmäksi.
  2. Ota vesiliukoinen ja pitkävaikutteinen NeoLife Sustained Release C-vitamiini (200 mg) aina aamuisin. Tämä on puolustuskykysi perusvitamiini erilaisia taudinaiheuttajia vastaan. Voit halutessasi täydentää antioksidanttisuojaa Flavonoid Complex -valmisteella.
  3. Omega-3-rasvahappovalmiste on solukalvoille ja niiden läpäisevyydelle välttämätön. Käytä päivittäin. Tre-en-en-rasvahappovalmiste vahvistaa entisestään solukalvojesi toimintaa. Moni huomaa olonsa paremmaksi.
  4. Acidophilus Plus -maitohappobakteerivalmiste kannattaa ottaa iltaisin tai tarvittaessa. Tästä tuotteesta on tullut valttikortti monen suolistovaivaisen olotilan nopeana helpottajana. Maitohappobakteerien laadulla on vaikutusta myös aivojen normaalille toiminnalle. NeoLife käyttää valmisteessaan vain parhaiten vaikuttavia bakteerikantoja. Lue lisää suolistobakteerien vaikutuksesta aivojen terveydelle.
  5. Carotenoid Complex on NeoLife-erikoisuus. Myös rasvaliukoisilla karotenoideilla ja karoteeneilla on suotuisa vaikutus vastustuskyvylle.
  6. NeoLife Shake -proteiinivalmisteella saat laajakirjoisesti aminohappoja päivittäiseen kehon tarpeeseen. Kaikki kehosi solut, lihakset ja muut elimet rakentuvat 22 erilaisesta aminohaposta. Anna ne kaikki kerralla, niin aineenvaihduntasi voi hyvin.

 

Yrittäjänä voit ostaa NeoLife-ravintolisät tukkuhintaan

Yritystoimintaa harjoittavan kannattaa rekisteröityä suoraan tukkuhinta-asiakkaaksi. Säästät rahaa jo ensimmäisestä ostokerrasta alkaen.

 

Yrittäjänä voit halutessasi tarjota ja myydä NeoLife-tuotteita muille mahdollisille tarvitsijoille. Varsinkin sitten, kun olet itse saanut tuntumaa NeoLife-ravintolisien suotuisista vaikutuksista.

 

Oletpa päätoiminen yrittäjä tai eläköitymässä, saat NeoLife-tuotemyynnistä itsellesi mukavaa lisätuloa tai kokonaan uuden miellyttävän ja antoisan liiketoiminnan.

 

Soita 0500 522 052 ja kysy lisää NeoLife-tuotteista ja niiden hyödyistä terveydellesi. Halutessasi kerromme myös NeoLife-ansaintamallista, joka on taannut elannon lukuisille suomalaisille jo 30 vuoden ajan. Ehkäpä Sinäkin haluat toimia NeoLife-yrittäjänä eläkkeellä ollessasi. Ota yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan lisää!

 

Artikkeli: Yrittäjien Arjen katsaus (LähiTapiola ja TNS Kantar 03/2022)

 

0
Feed

Jätä kommentti