Työtä tarjolla jokaiselle, jolla on tarve lisätuloille

Ota yhteyttä

Tee lisäansioita kotoasi käsin!

Mieluisan ja riskittömän työn myötä on saatavissa myös tuloja. NeoLife-työssä voi menestyä reippaalla ja uteliaalla asenteella sekä tarmolla ja ahkeruudella.

Tämä totuus pätee menestymiseen kaikkialla Suomessa ja maailmalla.

Pelko 1: Teenkö virheen, jos lähden mukaan GNLD NeoLife -liiketoimintaan?

Verkostomarkkinointi tarkoittaa liiketoimintaa verkostoitumalla. Kaikki liiketoiminta on verkostoitumista. Ero on siinä, että Sinä tarjoat mahdollisuutta toiselle lähteä mukaan tekemään samaa, kuin itse teet.

 

Pelot ovat luonnollisia, mutta ne ovat myös toiminnan esteitä. Pelko lamauttaa ihmistä, mutta utelias näkee mahdollisuuden ja tarttuu tilaisuuteen.

 

Kun ihminen ensin innostuu jostakin, syntyy mieleen visio, joka ruokkii tuota innostusta. Koet jotakin todella suurenmoista ja näet itsesi tekemässä jotakin, jolla tuntuu olevan merkitystä.

 

Sitten alat epäillä. Entä jos? Mitä jos? Kaikki maailman oopperat ja elokuvat eli suurenmoiset tarinat kertovat ihmisistä, joihin istutetaan jokin epäily, joka saa vähitellen vallan ajatuksissa. Mielikuvitus alkaa laukata väärään suuntaan. 

 

Epäily alkaa saada liian suuret mittasuhteet ja ihmiseen syttyy pelko, joka estää häntä toimimasta. Sitten alkavat kaikenlaiset kielteiset ajatukset synnyttää lisää epäilyä.. jos.. .entä jos...? Draama on valmis.

 

Rohkeus on pelon voittamista, innostuksen kipinän ruokkimista, suurenmoisen vision näkemistä, mahdollisuuden ymmärtämistä. Tällaiset asenteet ovat vieneet ihmiskuntaa eteenpäin. Aina.

Omat pelot voi voittaa vain, jos ymmärtää, että ne ovat mielikuvitusta, sen synnyttämää harhaa. Ruoki itsessäsi innostusta, olipa se kipinä syttynyt mistä ahaa-elämyksestä tahansa. Olet oman elämäsi sankari ja arvokas kaikkine kykyinesi. Usko itseesi, visioosi, innostuksen lähteeseesi, sillä vain Sinä voit voittaa pelkosi. Kun koet innostuksen kipinän ja näet mahdollisuuden NeoLife-liiketoiminnassa, kannattaa siihen kipinän alkuun tarttua ja kokeilla, miten pitkälle se liekki voi Sinutkin kantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä heti, niin kerron tarkemmin, mikä NeoLife-työssä on niin antoisaa!

Sinä päätät! Ehkä Sinäkin innostut toden teolla!

Asenne ratkaisee – lue lisää!

Pelko 2: Mitä muut ajattelevat?

Vielä suurempi pelko liittyy siihen, miten muut suhtautuvat Sinuun, jos aloitat toiminnan verkostomarkkinoinnissa. Tämäkin on luonnollista torjuntaa, jota koet kaiken uuden kohdalla.

 

Kun alat pohtia muiden ihmisten reaktioita työhön, joka voi antaa Sinulle uusia kokemuksia, iloa ja taloudellista turvaakin, niin muut ihmiset eivät voi ymmärtää heti, mikä tarve Sinua ajaa elämässäsi eteenpäin.

 

Muista aina, että he eivät mieti omaa motivaatiotasi, vaan kuvittelevat itsensä Sinun tilallesi, mikä synnyttää heissä epäilyjä ja pelkoja mahdollisesta omasta epäonnistumisestaan. Heillä ei näissä ajatuksissaan ole samaa tietoa tai ymmärrystä tulevasta liiketoiminnasta kuin Sinulla.

 

Usko pois, jokainen yrityksen perustanut tai yritystoiminnasta haaveileva kokee muiden ihmisten taholta kielteisyyttä ja jopa halveksuntaa. 

 

Älä koskaan antaudu muiden mielipiteiden varaan. Punnitse aina itse, mitä tarvitset, mitä tahdot ja minkälaisen elämäntyylin haluat itsellesi luoda. 

 

Kuten tunnetun kosmetiikkamerkin slogan kuuluu: "Olet sen arvoinen!"

 

Neolife on perustettu 1950-luvulla. Kestävä liiketoiminta perustuu positiivisiin arvoihin ja asenteisiin.

Ehkä ajattelet myös, saatko tarpeeksi hyötyä, jos aloitat NeoLife-liiketoiminnan.

 

Tämäkin ajatus pyörii jokaisen omaa liiketoimintaa harkitsevan mielessä. Mitä suuremmat riskit taloudellisesti, sitä pidemmän ajan yritystoiminnan käynnistämiseen menee. 

 

NeoLife-liiketoiminnassa riskit ovat erityisen pienet, käytännössä olemattomat. Siksi aloittaminen on helppoa. Etkä toimi yksin, vaan tiimissä, missä kokeneemmat voivat auttaa sinua monin eri tavoin. Saat neuvoja, joilla voit alkaa saada tulosta nopeammin, mikäli se on tavoitteesi.

 

Kun toimit ihmisten kanssa rehellisesti ja luottamuksen arvoisesti, kunnioittavat asiakkaasi Sinua ja moni heistä voi tulla mukaan tiimiisi joko tuotteiden tukkuostajina tai jopa liiketoiminnan aloittajina.

 

Ihmiset toimivat Sinun innostuksesi ja esimerkkisi mukaisesti. Hekin kokeilevat tuotteita, joista olet itse saanut myönteisiä kokemuksia. Hekin suosittelevat niitä toisille, jos kokevat saavansa merkittävää hyötyä itselleen.

 

Positiivisten kokemusten myötä saat enemmän itsetuntoa, joka motivoi Sinua toimimaan rohkeammin ja kykenet näkemään uusia mahdollisuuksia liiketoimintasi eteenpäin viemiseksi.

 

Ota yhteyttä heti, niin pääset tutustumaan tarkemmin palkkiojärjestelmään ja ansiomahdollisuuksiin NeoLife Suomi -tiimin parissa.

 

Lue lisää verkostoitumisesta