Tuotteet ovat tärkein osa NeoLife-toimintaa – voit työskennellä kotoasi käsin tai missä päin tahansa Suomea ja maailmaa 

Ota yhteyttä

Meille kaikille terveys ja siitä huolehtiminen ovat ykkösasia. Jos terveydentila heikkenee, alkaa kierre, josta on vaikea irtautua. 

On myös hyvin tärkeää, että huolehdimme ympäristöstämme, luonnosta, joka on erilaisten syiden takia ylikuormittunut ja siksi elämää ylläpitävä systeemi heikkenee ja eliökunta vähenee.  

 

NeoLife Golden Super 10 on erinomainen esimerkki kodin puhdistusaineista, jotka NeoLife on kehittänyt säästämään luontoa. Myös tuotepakkaukset ovat valmistettu kierrätysmuovista.

NeoLife-lisäravinteet ovat valmistettu kokonaisista ruoka-aineista ja optimoitu elimistön luonnolliseen tarpeeseen. 

NeoLife-ihonhoitotuotteet ovat kehitetty hidastamaan ihon ikääntymistä.

Lue alta lisää!

NeoLife-tuotteiden valmistus perustuu tieteeseen ja tutkimukseen

Raaka-aineiden luonnollisuus tarkoittaa ympäristölle riskitöntä valmistusta ja käyttöä. Tuotteiden turvallisuus taas edellyttää tieteellistä tutkimusta. 

 

On selvää, että kaikki markkinoilla olevat tuotteet ovat jossakin vaiheessa käyneet läpi tieteellisen tutkimuksen, minkä tulosten pohjalta niitä tehtaissa valmistetaan. Eri asteiset viranomaistahot määrittelevät turvallisuutta ja valvovat sitä. Aina ei täysin tunneta kemiallisten aineiden tai valmistustapojen haitallisuutta ihmisen terveydelle tai luonnon säilymiselle elinkelpoisena.

 

Niinpä viimeisten vuosien aikana olemme saaneet lukea ja kuulla vesien ja ympäristön mikromuoveista, kemiallisesta kuormituksesta tai niiden seurauksena biodiversiteetin heikkenemisestä. Luonto kuolee hitaasti, koska ei ole ymmärretty kemiallisen kuormituksen vaikutusta luonnon biodiversiteetille eli eri kemikaalien vaikutuksesta luonnon ja sen elämää ylläpitävän systeemin kiertokulussa. 

 

Liittymällä mukaan NeoLife-jälleenmyyjäksi saat paljon arvokasta tietoa tuotteistamme, niiden taustalla olevasta tieteestä, henkilöistä ja uusimmista tutkimuksista sekä Neolife-hyväntekeväisyydestä.

NeoLife on alun alkaen ja perustamisestaan lähtien halunnut, että kaikki tuotteet, joita kuluttajille tuotetaan, ovat lähtökohtaisesti terveellisiä, turvallisia ja siksi luontaisia ja ympäristön kannalta riskittömiä. Näin yrityksessä ajateltiin jo 1950-luvulla.

 

Scientific Advisory Board (SAB) on NeoLifen oma tiedemiesryhmä, joka antaa tuotekehitykseen viimeisimmät tieteelliset tutkimustiedot ja suositukset tuotteiden kehittämiseksi ja valmistamiseksi. 

 

NeoLife Family Foundation on yrityksen säätiö, jota kautta autetaan erilaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä ympäri maailman. Erityinen painopiste on köyhyyden vähentämmisessä ja lasten koulutuksen edistämisessä kehittyvissä maissa. Katso lisää NeolifeFamilyFoundation.org 

 

Me NeoLife-jälleenmyyjät olemme omalla toiminnallamme automaattisesti mukana edistämässä tätä hyvää työtä köyhien auttamiseksi niin maailmalla kuin vaikka täällä Suomessa. Tarjoamme lisäansiomahdollisuutta ja terveellisiä tuotteita kaikkien käytettäviksi. Tule sinäkin mukaan myymään ja suosittelemaan huippulaatuisia GNLD NeoLife -tuotteita!

Asenne ratkaisee – lue lisää!

NeoLife-puhdistusaineista Super 10 tunnetuin

Koronapandemian myötä monet ihmiset ovat havahtuneet ajatukseen desinfiointiaineiden haitallisuudesta ympäristölle. Niitä käytetään ennätysmäärin ja ne valuvat viemäreihin ja lopulta luontoon, jokiin, järviin ja meriin. 

 

NeoLife Golden -puhdistusaineissa on huomioitu ympäristön kemiallinen kuormitus, jota NeoLife ei halua olla lisäämässä. Silti on tärkeää, että puhdistusaineet ovat riittävän tehokkaita pitämään kodin pinnat puhtaina ja bakteerittomina. Myös pakkaukset ovat kierrätysmateriaalia.

 

Ostamalla NeoLife Golden -puhdistustuotteita säästät luontoa mutta pidät kotisi puhtaana. Kaikki puhdistustuoteet ovat tiivisteitä ja siksi erittäin riittoisia.

 

Viimeisen 30 vuoden aikana NeoLife Golden Super 10 on noussut legendaariseen asemaan Suomessakin, sillä se on huipputehokas mutta valmistettu luonnollisesta mäntyöljystä.

 

Me "Golden Super 10 -jälleenmyyjät" emme halua enää vaihtaa puhdistuaineitamme muihin valmisteisiin. Ota ihmeessä yhteyttä ja testaa Sinäkin legendaarinen Golden Super 10!

Tutustu Neolife-puhdistustuotteisiin
Uutuus! 
NeoLife Resp-X

Vuoden 2022 uutuustuote NeoLife Resp-X avaa hengityksesi heti. 

Yrttejä sisältävä tuote laitetaan kielelle ja samalla hengitystiet avautuvat.

Käytä myös hengityksen raikastamiseen.

Lue lisää NeoLife-uutuudesta!
Neolife-ravintolisät ovat valmistettu luonnollisista raaka-aineista

Esimerkki hyvinvointiohjelmasta, jolla lisäät vastustuskykyäsi!

NeoLife-lisäravinteet ovat suunniteltu kehosi biologisen tasapainon ylläpitoon

Mistä NeoLife-lisäravinteista yritys parhaiten tunnetaan? 

 

Tietenkin Formula IV -moniravinteesta, All C -vitamiinista, Acidophilus-maitohappobakteerista, Betaquard-solusuojasta, Kal-Mag- ja Magnesium-mineraalivalmisteista, vegaanisesta D-vitamiinista, NeoLife Shake -proteiinivalmisteesta, Carotenoid Complex -antioksidanttivalmisteesta, Omega-3 Salmon Oil Plus -kalaöljystä.... Siksi Pro Vitality -setti sisältää tärkeimmät lisäravinteet, joilla voit kokeilusi aloittaa. Huomaat varmasti suotuisan vaikutuksen jo muutaman päivän sisällä käytön aloittamisesta.

 

NeoLife-lisäravinteet ovat valmistettu luonnollisista kokonaisista raaka-aineista, mutta ovat tiivisteitä ja optimoitu elimistön solujen luonnolliseen tarpeeseen. 

Tutustu NeoLife-ravintolisiin

Eikö painonhallinta onnistu?

Vaikka liikut, lankutat, kyykkäät ja punnerrat kuinka paljon tahansa, ei paino tunnu putoavan. Syitä laihduttamisen vaikeuksiin voi olla monia, mutta todennäköisimmin ongelmat liittyvät johonkin elimistösi toimintamekanismiin soluaineenvaihdunnan tasolla.

Kokeile ihmeessä NeoLife-tiedemiesryhmän kehittämää painonhallintaohjelmaa!

Lue lisää NeoLife-painonhallintatuotteista!

Tutustu myös NeoLife Nutriance Organic -ihonhoitotuotteisiin,

ja häivytä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä! 

 

Tämä ihonhoitosarja on 100-prosenttisesti vegaaninen. Tuoteiden myötä ihosi kosteustasapaino ja luonnollinen puolustus tasapainottuvat. Ihosi alkaa näyttää hehkeämmältä.

 

Sarja perustuu uusimpaan tutkimukseen ihosta ja sen hoitamisesta luonnollisin menetelmin.

 

Ei ihme, että eräät kosmetologit ovat ihastuneet Nutriance-sarjaan ja alkaneet myydä tuotteita asiakkailleen.

 

Kokeile ja ihastu Sinäkin!

Tutustu NeoLife Nutriance -ihonhoitotuotteisiin