Palvelemme NeoLife-tuotteista tai liiketoiminnasta kiinnostuneita ympäri Suomen

Olet voinut löytää tänne netin kautta tai saada vinkin joltakin. Olet todennäköisesti lukenut osan Asenne Ratkaisee -sivujen teksteistä tai NeoLife Kokemuksia -blogikirjoituksista, joten uskomme sinun etsivän mahdollisuutta joko parempaan taloudelliseen tai fyysiseen hyvinvointiin.

Soita tai lähetä sähköpostia, niin jutellaan Sinun tarpeistasi tarkemmin!

 

NeoLife-konsepti on vuosikymmenten aikana testattu ja siksi toimiva idea, jonka avulla voit lähteä harjoittamaan riskitöntä liiketoimintaa ja kehittämään elämäntyyliäsi myönteiseen suuntaan. Tärkeintä on edetä askel kerrallaan.

 

Et vielä tiedä, onko edustamamme NeoLife-verkosto sinua varten, mutta tutustumalla meihin ja yritykseen tarkemmin voimme yhdessä sen selvittää. Sinullakin on varmasti osaamista, jonka takia voit menestyä hyvin tai jopa odottamaasi paremmin.

 

"Yhdessä onnistuminen" on tarkoituksemme. Maailma on muutoksessa, mutta mahdollisuudet ovat edelleen olemassa. Sinä olet kyvyilläsi tae omalle menestymisellesi. Tule mukaan sellaisena kuin olet! 

 

Ota yhteyttä, niin sovitaan fyysinen tai virtuaalinen tapaaminen! Kerron mielelläni sinulle tarkemmin NeoLife-tuotteista ja verkostotyöstä, jossa voit toimia omien tarpeidesi mukaan. 

 

Päättäväisyydellä voi valloittaa vaikka vuoria. Vain tekemällä voi voittaa!

 

Ota yhteyttä jo tänään, sillä tarjolla on arvoisiasi tuotteita ja vuosikymmeniä kantanut toimintamalli oman elämäsi suunnan muutokseen!

Teemme yhdessä, koska yhteistyössä on menestyksen voima

Ota yhteyttä

Haluamasi elämäntyyli on tavoite ja tarkoittaa kasvua elämässä kohti tuota haavetta. Kasvu sitä kohti edellyttää valintojen tekemistä. Mikäli Sinäkin olet kiinnostunut itsellesi paremmasta elämäntyylistä ja hyvinvoinnista, tulee Sinunkin tehdä valintoja, jotka auttavat Sinua elämässä eteenpäin.  Asenne ratkaisee. Aina.


Ota rohkeasti yhteyttä vaikka nyt heti!

Tehdään parempaa tulevaisuutta yhdessä NeoLife-tuotteilla ja/tai liiketoiminnalla!

0500 522 052

neolifetuotteet@gmail.com

Laitakatu 3

   21110 Naantali

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Tapio Pentti

NeoLife-liiketoimintaa Suomessa jo 30 vuotta! Mukavaa työtä sinullekin! Ota yhteyttä ja kysy! Soita 0500 522 052 jo tänään.

Olen Tapio Pentti, verkostomarkkinointiyrittäjä, jolle tulee 14.8. 2022 täyteen 30 vuotta NeoLife-liiketoiminnan parissa. Aloitin GNLD-lisäravinteiden ja kodin puhdistusaineiden parissa aikana, jolloin Suomessa oli syvä lama. Innostus GNLD-verkostoliiketoimintaan oli valtavan suuri. Tuotteet vakuuttivat asiakkaamme, joista valtaosa halusi niitä itsekin myydä.

 

GNLD NeoLife on perustettu jo 1950-luvulla. Se on kansainvälinen ja vakavarainen yhtiö ja verkostoyrittäjälle luotettava kumppani. Tuotteet ovat tutkittuja, GMP-standardoituja ja luonnollisista raaka-aineista valmistettuja. Korkean laatunsa ansiosta asiakkainani on edelleen niitä, jotka ovat käyttäneet tuotteita jo 30 vuoden ajan. Alusta alkaen GNLD NeoLife on ollut edelläkävijä ympäristöä säästävien tuotteiden valmistajana.

 

Toivotan lämpimästi tervetulleeksi mukaan tähän antoisaan liiketoimintaan joko sivutoimisena tai myöhemmin vaikka päätoimisena yrittäjänä, joka itsekin olen. Autamme Sinua kaikin tavoin kasvamaan niin yrittäjänä kuin liiketoiminnassasi.

NeoLife tarjoaa Sinulle myös monenlaista tukea ja apua sekä tuotetuntemusta, joka on avain menestykseen tässäkin yrittäjyyden muodossa.

 

Soita minulle tai lähetä sähköpostia heti, niin varataan aika ja kerron tarkemmin taloudellisesta mahdollisuudestasi sekä monista eduista NeoLife-liiketoiminnassa!